Forum Box System
Forum internetowe serwisu Box System

Forum Box System Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
KIlka pytań
Autor Wiadomość
bossklep

Wysłany: 2009-11-27, 07:44   KIlka pytań

Witam

Mam kilka pytań
Zapoznałem się z waszym systemem jest bardzo interesujący ale mam kilka pytań.

1 W czym jesteście lepsi od reklam google ???
2 Jaka jest stawka za przeklik.
3 Czy macie jakieś zabezpieczenie przeciw nieuczciwym kliknięciom.
4 W czym jesteście lepsi od porównywarek.
5 Jak się płaci za wasze usługi.
6 Jak mam wprowadzić produkty ( chyba nie ręcznie )

I ostatnie pytanie dlaczego mam wybrać właśnie wasza firmę. ????

Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz

Marek S

admin
Administrator

Wysłany: 2009-11-27, 10:09   Odpowiedz administratora

Witam

Poniżej odpowiadam na Pana pytania:

1 Reklamy w systemie Google AdWords emitowane są w boksach tekstowych które nie nadają się do reklamowania produktów ze sklepów internetowych.
W systemie Box System dodaliśmy obrazek produktu dzięki temu mogą Państwo w pełni wyeksponować walory swoich produktów. Bardzo ciężko jest opisać w kilku słowach śliczną sukienkę w kolorze błękitnym lepiej po prostu ja pokazać. Boksy zawierające miniaturki produktów wzbudzają większe zainteresowanie. Użytkownik klikający w boks jest całkowicie pewien jaki produkt widzi co przekłada się w większą sprzedaż.

2 Minimalna stawka za prze klik jest 10gr sklep może dowolnie zwiększać stawkę aby uzyskać większą ilość kliknięć.

3 Nasz system posiada szereg zabezpieczeń przed nie uczciwymi kliknięciami, oraz robotów sieciowymi tak aby zagwarantować sprzedawcom przejścia tylko wartościowych kupujących.

4 W naszym systemie cena produktu nie ma znaczenia, sklepy posiadające wyższe ceny również mają szanse sprzedawać produkty.

5 Na start każdy sprzedawca otrzymuje 20zł po wyczerpaniu spadków należy doładować konto, Nasz system działa w systemie przedpłaty należy uzupełnić konto.

6 Produkty są importowane z plików xml wykorzystywanych przez porównywarki. Nasz system obsługuje pliki xml w standardzie ( ceneo oraz nokaut ) Oferta jest importowana automatycznie i aktualizowana codziennie.

Pozdrawiam serdecznie
Administrator Box System

lipcio
Gość
Wysłany: 2009-12-01, 11:11   

witam, ja rowniez mam pytania.

do jakiej ilosci uzytkownikow docieracie?
i jak chcecie przeskoczyc jakies afilo, omg czy zanox?

pozdrawiam
lipcio

Robert
Gość
Wysłany: 2009-12-01, 11:21   

Ja również chciałbym spytać:
- jakich partnerów macie, mianowicie gdzie będą się wyświetlać boxy?

admin
Administrator

Wysłany: 2009-12-01, 20:23   Odpowiedz administratora

Witam

Lista wydawców ciągle rośnie, za kilka dni udostępnimy pełna listę.
Tymczasowo system został udostępniony dla wybranych sprzedawców cenus.pl do testów.
Aktualnie jesteśmy w trakcie importu produktów do systemu, po osiągnięci miliona rozpoczynamy dużą kampanie promocyjną.

Pozdrawiam
Administrator Box System

melik
Gość
Wysłany: 2009-12-01, 20:35   w sumie to co masz do stracenia

w sumie to co jest do stracenia dają 20 zł bonus importujesz produkty xml to tez żaden kłopot przecież każdy sklep taki posiada wiec wiele pracy nie wkładam.
Jaki mają zasięg ??????? czy muszą mieć duży i tak nie stać mnie żeby mi przekierowali milion użytkowników dziennie.
Płacą nie najgorzej byłem w adnet to mi nawet 1 grosz za klik nie wychodziło.

Śmieszą mnie dyskusje ważniaków " Jaki macie zasięg " łyso ci będzie jak ci odpiszą że sto milionów użytkowników a ciebie nie stać.

kelman.pl 
Meble- sklep meblowy

Wysłany: 2010-01-28, 11:04   

A mnie bardziej interesuje, jak sprawdzić statystyki przejść np. w analyticsie. Z tym będzie problem z uwagi na duża ilość wydawców. Dopóki nie udostępnicie listy wydawców, nawet nie będzie można sprawdzić czy reklama jest wyświetlana i z jakich stron są przekierowania. Tym bardziej jak wygląda sama reklama.

Jak narazie jest wszystko "na gębę".

Podsumowując:
Można zrobić przelew na kwotę x, system wskaże ilość przejść równą y. W np. Analyticsie nie doszukamy się statystyk (chyba że analytics będzie czytał to jako boxsystem.pl). Pozostaje nam tylko zaufać liczbom w systemie boxsystem, a jeśli one kłamią, to My, sklepy będziemy wyrzucać kasę w błoto.

Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie więc cierpliwie czekam na listę wydawców i szczegółowe statystyki przejść.

--------------------------------
www.kelman.pl

admin
Administrator

Wysłany: 2010-01-28, 15:50   W sprawie statystyk

Witam
Przybliżoną listę stron na których wyświetlamy boksy można zobaczyć tu: http://boxsystem.pl/publisher.html

Są to strony wydawców którzy bezpośrednio zarejestrowali się w boxsystem i wyświetlają na nich boksy. Niestety nie możemy monitorować stron z innych sieci gdzie są wyświetlane nasze boksy gdyż dane pobierane są za pomocą API i wyświetlane bezpośrednio w swojej sieci.

Aktualnie pracujemy nad mechanizmem gdzie wydawca będzie sam decydował gdzie maja się wyświetlać jego produkty, wybierając strony z katalogu.

Mam nadzieje ze rozwiałem Pana obawy.

Pozdrawiam
Administrator BoxSystem.pl

admin
Administrator

Wysłany: 2010-01-28, 15:51   W sprawie statystyk

Witam
Przybliżoną listę stron na których wyświetlamy boksy można zobaczyć tu: http://boxsystem.pl/publisher.html

Są to strony wydawców którzy bezpośrednio zarejestrowali się w boxsystem i wyświetlają na nich boksy. Niestety nie możemy monitorować stron z innych sieci gdzie są wyświetlane nasze boksy gdyż dane pobierane są za pomocą API i wyświetlane bezpośrednio w swojej sieci.

Aktualnie pracujemy nad mechanizmem gdzie wydawca będzie sam decydował gdzie maja się wyświetlać jego produkty, wybierając strony z katalogu.

Mam nadzieje ze rozwiałem Pana obawy.

Pozdrawiam
Administrator BoxSystem.pl

marekw 

Wysłany: 2010-04-09, 13:23   

Mam nadzieję, że kliknięcia z adresów
192.168.1.101
i localhost
(a takie adresy też są na liście stron, na których wyświetlane są boksy)
nie są zliczane... ;)

I także przyłączam się do monitu o porządną analizę wyświetleń i kliknięć.

admin
Administrator

Wysłany: 2010-04-09, 18:10   

Witam
Zapewniam Pana że takie kliknięcia nie są liczone.
Posiadamy zaawansowany system filtracji kliknięć co wyklucza możliwość oszustwa.

Pozdrawiam
Administrator

Odpowiedz do tematu